Maalämpöpumppu – Mikä on
sopivin minun talouteeni?

Maalämpöpumpun ostamista harkitseva törmää nopeasti kysymykseen, minkä tehoinen maalämpöpumppu on minun talouteeni paras. Tätä asiaa on kuitenkin turha jäädä yksin miettimään. Sitä varten meillä Lännen Maalämpö Oy:ssä on ammattilaiset, jotka auttavat oikean laitteen valinnassa.

Atlas (3-12 kW) (4-18 kW)

Maalämpöpumppu ilman kompromisseja – uusinta tekniikkaa ja moderneimmat toiminnot

Lue lisää

Calibra 7 (1,5-7 kW), 12 (3-12 kW)

Invertteriohjaus varmistaa maksimaalisen hyödyn – maalämpöpumppu hyödyntää energiakaivoa ja laitetta tehokkaasti

Lue lisää

Calibra 7 Duo (1,5-7 kW) 12 Duo (3-12 kW) 

Lue lisää

Calibra Eco 8 (2-8 kW), 12 (3-12 kW), 16 (4-16 kW)

Ensimmäinen maalämpöpumppu tulevaisuuden ympäristöystävällisellä kylmäaineella R452B

Lue lisää

Calibra Eco 8 Duo (2-8 kW), 12 Duo (3-12 kW), 16 (4-16 kW)

Lue lisää

Legend 4, 6, 10, 12,16 (Varaajalla)

Turvallinen, tehokas ja helppohoitoinen lämmitysratkaisu

Lue lisää

Legend Duo 6, 10, 13,17 (ilman varaajaa)

Lue lisää

Mega SE, M, L, XL

Kiinteistölämpöpumppujen edelläkävijä - jokainen yksityiskohta suunniteltu toimimaan parhaalla tavalla eri kiinteistökohteissa

Lue lisää

Athena 14 H (7,85–13,98 kW), 18 H  (7,85–17,5 kW)

Paljon tehoa korkealla hyötysuhteella, jopa vuoden kylmimpinä kuukausina

Lue lisää

Athena 14 HC (7,85–13,98 kW), 18 HC  (7,85–17,5 kW)

Lue lisää

Thermia iTec Eco 5, 8, 12, 16

Invertteritekniikalla rakennettu – tuottaa tehokkaasti energiansäästöä jopa -25 asteen pakkasessa

Lue lisää

Joissakin tapauksissa täystehomitoitus on paras ratkaisu ja joskus osatehomitoitus on kokonaistaloudellisesti järkevin vaihtoehto. Kuitenkin pääasia on, että mitoitus tehdään oikein, jolloin lopputuloksena on laadukkas sekä toimintavarma lämmitysjärjestelmä.

Yleinen harhaluulo on se, että mitä isompi maalämpöpumppu on niin sitä parempi on myös säästö. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ylimitoitettu maalämpöpumppu syö ison osan säästöistäsi jo investointivaiheessa, eikä välttämättä toimi parhaalla hyötysuhteella. Ja mikä pahinta, ylimotoitus saattaa vaikuttaa jopa negatiivisesti laitteiston käyttöikään. Näin voi käydä koska maalämpöpumpusta saatava teho on liian suuri, jolloin kompressori useasti lyhyitä ajanjaksoja, ja näin rasittaa laitteistoa ylimääräisillä käynnistyskerroilla. Tämä vaikuttaa suoraan taloudellisuuteen sekä käyttöikään.

Käänny rohkeasti ammattilaisen puoleen, niin varmistat hankkeen onnisumisen. Oikein mitoitetulla lämmitysjärjestelmällä saat aina myös parhaan säästön rahoillesi. Maalämmön hinta riippuu useista eri tekijöistä. Siksi kartoitamme jokaisen kohteen ja teemme tarjouksen yksilöllisen tarjouksen lämmitysurakasta. Yhdessä ammattilaisen kanssa pääset parhaaseen lopputulokseen. Ota meihin yhteyttä niin saat kotisi lämmitysasiat kuntoon. Hoidamme lämmityssaneeraukset sekä uusien järjestelmien toteutukset pieniin ja isoihin kohteisiin luotettavasti kokonaisurakkana avaimet käteen.