Thermia Atlas

3-12 kW | 4-18 kW

Atlas on konstruoitu uusimmalla tekniikalla ja varusteltu moderneimmilla toiminnoilla. Ilman kompromisseja – ainoastaan täydellisyyttä viimeistä yksityiskohtaa myöten. Tämä tekee Atlas maalämpöpumpusta tämän päivän markkinoilla tehokkaimman ja täydellisimmän lämpöpumpun.

Tietoa

Atlas on inverterohjattu maalämpöpumppu, joka mukauttaa käynnin saavuttaakseen parhaan mahdollisen tehon alhaisella energiankulutuksella. Suorituskyky on tähän mennessä ennennäkemätön ja Atlas on ensimmäinen maalämpöpumppu jonka SCOP-arvo on > 6,0 (SCOP 6,15*). Atlaksen fantastisen korkea vuosihyötysuhde takaa minimaalisen energiankäytön vuoden ympäri.

Lämminvesimukavuus on markkinajohtavaa ja aivan omassa luokassaan. Osaltaan tätä selittää Thermian HGW-tekniikka (kuumakaasuvaihdin) joka tuottaa lämmintä vettä ”kaupan päälle” samalla kun taloa lämmitetään. Täysin hyödynnetyllä HGW-toiminnolla voit saada 545 litraa lämmintä vettä! **

Atlaksen kehityksessä suuren painoarvon sai äänitekninen rakenne. Tavoite oli selkeä: markkinoiden hiljaisin lämpöpumppu. Atlas määlämpöpumpussa on moderni ulkonäkö.

Lämpöpumpun ohjaus tapahtuu tyylikkään värikosketusnäytön kautta. Thermia Onlinen kautta voit ohjata ja valvoa lämpöpumppuasi kännykällä tai tietokoneella – toiminto kuuluu vakiona toimitukseen, ilman lisäkustannuksia.

* SCOP 6.15 Atlas 18 mittausstandardin EN14825 (kylmä ilma, Helsinki) mukaan. ** Koskee Atlas 18 täysin hyödynnetyllä HGW-toiminnolla. Atlas 12 tuottaa 488 litraa.

Tärkeimmät
ominaisuudet

  • Maalämpöpumppu ilman kompromisseja – uusinta tekniikkaa ja moderneimmat toiminnot.
  • Kompaktit laitteet talon lämmitykseen sekä käyttöveden lämmitykseen.
  • Helppo asentaa ja käyttää.
  • Hiljaisin maalämpöpumppu markkinoilla luokassaan.
  • Lämmityksen menovirtauslämpötila jopa +65 °C.
  • Minimaaliset käyttökustannukset.

Thermia Atlas 3-12 kW & 4-18 kW

Kysy lisää maalämpöpumpuista myyjiltämme.
TARJOUSPYYNTÖ