Olemme asentaneet toiminta-alueellemme
satoja maalämpöratkaisuja.

Otamme jokaisen kodin yksilölliset tarpeet huomioon. Tavoitteenamme on saada aikaan tuntuvia säästöjä asiakkaillemme.

Alla esimerkkejä kohteistamme.

Lännen Maalämpö Oy myy ja asentaa maalämpö, ilmalämpö sekä Ilma-vesilämpö -järjestelmiä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Lounais-Suomen alueella. Toimitamme myös lattialämmitykset suunniteltuna.

Meiltä saat lämpöpumput, lämpökaivot sekä lämmitysverkostot asennettuna vaivattomasti avaimet käteen -urakkana. Henkilökuntamme on koulutettu, asiantunteva ja aina ajan hermolla. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

ASIAKASTARINAT

Kiinteistö Oy Stolpenhovi, Vähäkyrö

Lännen maalämpö suoritti maalämpöpumpun asennuksen Kiinteistö Oy Stolpenhoville talvella 2014–2015. Kyseessä on vanhempi kerrostalokiinteistö, joka rakennettiin 1940- ja 50-luvun vaihteessa. 1960-luvun lopulla kiinteistöä laajennettiin, minkä myötä asuinpinta-ala kasvoi jopa 800 neliöön.

Uudenlaista haastetta asennustyöhön toi suuri kiinteistö sekä 20 asteen pakkanen, mutta urakka sujui täysin ongelmitta alusta loppuun saakka. Helmikuussa 2015 maalämpöpumpun asennus oli valmis otettavaksi käyttöön. Ennen maalämpöpumppuun vaihtamista kiinteistöä lämmitti vanha öljykeskuslämmitys. Lämmitysjärjestelmän päivittämisellä maalämpöpumppuun oli merkittävä vaikutus kuluihin – asennuksen ansiosta kiinteistön lämmityskulut puolittuivat.

Kiinteistön omistaja Markku Kesti on ollut erittäin tyytyväinen maalämpöön: ”Maalämmön käyttöönoton ansiosta olemme kokeneet huimia säästöjä. Urakoitsijaksi suosittelemme Lännen maalämpöä, joka hoiti asennuksen moitteettomasti. Ainoa mitä olemme jälkeenpäin pahoitelleet, on se, että emme tilanneet maalämpöpumpun asennusta jo aiemmin.”

KIINTEISTÖ OY STOLPENHOVI
VÄHÄKYRÖ
JM-RALLY PARC FÉRME
TUURI

J-M Latvala, JM-Rally Parc Férme

Suomalaisen MM-luokan ralliautoilijan Jari-Matti Latvalan ralliautonäyttelyn, Tuurissa sijaitsevan JM-Rally Parc Férmen, tilat kokivat vuonna 2016 ison muutoksen. Alun perin 2004 rakennettu, 250 neliön kokoinen rakennus jäi pieneksi, joten sen yhteyteen päätettiin tehdä 500 neliön laajennus. Tuleva remontti tarjosi myös sopivan tilaisuuden pohtia energiamuotoa, jota hallissa käytetään.

Jari-Matin päätös syntyi nopeasti: ”Maalämpö on ehkä kallis investointi, mutta se maksaa itsensä nopeasti takaisin edullisten käyttökustannusten vuoksi. Lisäksi sitä on huoleton käyttää!” Tarjouksia tuli usealta lämpöurakoitsijalta. Niiden joukosta valikoitui Lännen maalämpö, sillä yrityksen tarjous täytti parhaiten Jari-Matin toiveet ja vaatimukset. Lisäksi Lännen maalämpö tarjosi pisimmän takuun pumpuille.

Sopimus allekirjoitettiin avaimet käteen -periaatteella syksyllä 2015. Asennukset toteutettiin, kun se muiden rakennustöiden ohessa oli mahdollista. Itse maalämpöpumppu asennettiin alkutalvesta 2016. Vaikutukset hallin lämmityskuluihin ovat olleet merkittävät – vaikka hallin koko on kasvanut, niin kulut ovat pienentyneet.

Päätöstä maalämpöön siirtymisestä ei ole siis tarvinnut katua, sillä lopputulos on ollut erinomainen. Jari-Matti suositteleekin sekä maalämpöä että Lännen maalämpöä urakan toteuttajaksi myös muille.

Jos haluat tietää lisää maalämmön vaikutuksista lämmityskuluihin, tutustu sivustoon www.energiapakkaus.fi Sivustolta löydät kohteet, joihin on asennettu maalämpöpumppu sekä kulutukset ennen ja jälkeen.